Ik ben gek op Bagels & Beans, maar helaas is mijn portemonnee dat niet altijd. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook (afbak)bagels in het schap van de supermarkt te vinden. En met wat feta, zongedroogde tomaatjes, basilicum en een beetje olijfolie heb je zo je eigen tapanade in elkaar geflanst.
Zo maak je het:
Snijd de basilicum, feta en zongedroogde tomaatjes fijn.
Doe de ingrediënten in een mixbeker (of kom) en voeg een beetje olijfolie toe.
Mix alles fijn met de staafmixer, zodat er een tapenade ontstaat.
Beleg de bagel (vers of afgebakken) met de tapenade.
Ziet er goed uit!
Haha, dank je.
Hee je site is anders nu.. ziet er mooi uit!
Dank je! 🙂
Mmm heerlijk he! Ik vind het ook lekker om ze te toasten en er dan kruidenroomkaas op te doen 😀
Is ook erg lekker idd!