Anouk Klein

If 'plan a' doesn't work, the alphabet has 25 more letters

Galapremière The Amazing Spiderman

Afgelopen donderdag kreeg ik een mailtje in mijn inbox: ik had de prijsvraag van Ze.nl gewonnen en mocht met een plus one naar de galapremière van The Amazing Spiderman in het filmmuseum Eye in Amsterdam. Hoe vet?!

Diezelfde middag ben ik nog gaan shoppen voor een outfit, want wie heeft er nou standaard een galajurk in haar kast hangen? Na tig winkels afgestruind te hebben vond ik dé jurk: een Little Black Dress. Schoenen en een panty had ik wel, dus ik was er al helemaal klaar voor.

Gister was het dan eindelijk zo ver! Terwijl mijn plus one, vriendin M., en ik aankwamen, liepen we vlak achter Oh Oh Cherso’s Sterretje over de rode loper. Achter de dranghekken stonden fotografen en cameraploegen. Zo leuk om eens mee te maken!

Eenmaal binnen kregen we een drankje en probeerden we nog meer BN’ers te spotten. We zagen Horace Cohen voorbij lopen, maar daar bleef het ook bij. Opvallend was wel dat iedereen in het rood-blauw gekleed was. Wij dachten nog ‘wat origineel’, maar het bleek de dresscode te zijn. Stonden wij dan in onze LBD’s…

M. en ik tijdens de afterparty!

Daarna was het tijd om de zaal in te gaan nee, wij mochten niet bij de BN’ers zitten en moesten we – slik – onze telefoon inleveren. Bleek dat de film hier eerder in première ging dan in de VS, dus vandaar… Tijdens het wachten kwam ‘BN’er’ Richie (van X-Factor 1 en LA The Voices) ineens de zaal inlopen. Even later kwam hij erachter dat ‘ie verkeerd zat en ging hij naar de andere zaal.

Na drie kwartier dezelfde trailers voorbij te hebben zien komen, kwam Jeroen Nieuwenhuize de zaal binnenlopen. Hij vertelde in het kort waar de film over ging en hoe de rest van de avond eruit zou gaan zien (afterparty!). We hebben ruim twee uur naar de nieuwe versie van Spiderman in 3D gekeken (erg spectaculair!) en daarna was dan de afterparty. We hebben wel eerst even onze telefoon opgehaald, want ja, die is heilig!

Voor iedereen was er wat te drinken en een pizzapunt. De dj zorgde voor wat achtergrondmuziek. We spotten Koert-Jan de Bruin en Frank Lammers nog even. Vervolgens was het tijd om naar huis te gaan, want we werden opgehaald door de vriend van M. en de volgende dag moesten we gewoon weer vroeg op. So far mijn glamourous life (uche uche).

Bekijk hier het rodelopermoment van de première van Shownieuws.

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 26 juni 2012 door in Lifestyle en getagd als , , , , , , , .
Partner van bol.com (gif, 88x31)
Follow on Bloglovin
Read the Printed Word!
%d bloggers liken dit: