Anouk Klein

If 'plan a' doesn't work, the alphabet has 25 more letters

Nieuw bankstel

Al voor de verhuizing waren vriendlief en ik druk op zoek naar een mooi bankstel. We hadden wel een idee in ons hoofd (grove stof, brede leuningen, grijs), maar konden de perfecte banken niet vinden of ze waren ontiegelijk duur.

Gelukkig mochten we het bankstel van een oud-collega van mijn vader gratis overnemen, zodat we in ieder geval even iets hadden. Het was niet helemaal onze smaak, maar hé, ze zagen er netjes uit en je moet een gegeven paard niet in de bek kijken.

Anyway, we hebben er even voor moeten sparen, maar van de week hebben we de zoektocht naar het ideale bankstel hervat. Het was de bedoeling dat we niet gelijk iets zouden kopen. Alleen loopt het soms even anders dan je plant.

We zijn naar een meubeloutlet in Almere-Buiten geweest en daar zagen we de bank die we voor ogen hadden. Alleen was ‘ie behoorlijk prijzig en ze hadden er nog maar één van. Tja, dat schoot niet op. We zijn nog wat winkels afgegaan en toen we de hoop op wilden geven, kwamen we ‘m tegen: de banken die we zochten. Ze zaten lekker en hadden nog een leuk prijsje ook!

De kleur en stof die we hebben gekozen is iets anders dan op de foto, maar dit is het model. We moeten er nog zes tot acht weken op wachten, maar dan hebben we eindelijk ons nieuwe bankstel!

PS: Mocht iemand interesse hebben in onze oude banken (crème wit leren 2- en 3-sits), je mag ze gratis op komen halen als ons nieuwe bankstel binnen is!

Eén reactie op “Nieuw bankstel

  1. Maris
    11 juni 2012

    Mooie bank. Wij willen ook al jaren een nieuwe bank hebben, maar helaas hebben we er nog steeds het geld niet voor (over) en blijft dit maar vooruit geschoven worden. Misschien ooit maar eens de stap nemen.

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 10 juni 2012 door in Living en getagd als , , , , , .
Partner van bol.com (gif, 88x31)
Follow on Bloglovin
Read the Printed Word!
%d bloggers liken dit: