Anouk Klein

If 'plan a' doesn't work, the alphabet has 25 more letters

Cake pops

Een paar dagen geleden gaf ik een housewarming voor een aantal vriendinnen. Ik beloofde iets lekkers te gaan maken en na lang denken besloot ik dat ik weleens cake pops wilde gaan maken. Volgens mij viel het wel in goede aarde, dus bij deze deel ik het recept.


Dit heb je nodig.


Verkruimel de cake (Zelf een cake bakken? Maak deze dan een dag van tevoren).


Begin met de frosting: mix de roomboter en poedersuiker goed door elkaar.


Voeg de melk toe. Warm deze eerst even een minuutje op in de magnetron.


Doe de melk bij de frosting, mix het even en voeg de frosting daarna toe aan de verkruimelde cake.


Maak ongeveer 35 balletjes van het deeg (het kunnen er ook meer zijn!) en leg ze daarna ongeveer 15 minuten in de vriezer.


Als je de balletjes uit de vriezer hebt gehaald, kun je ze gaan versieren. Ik heb een aantal balletjes in versiersuiker gerold, een deel bekleed met marsepein en nog wat balletjes in de chocolade gedoopt (doe de reep in een bakje en laat de chocolade ongeveer 2 minuutjes smelten in de magnetron) – die ik daarna weer heb bestrooid met gekleurde spikkeltjes.


Laat de balletjes goed afkoelen door ze twee uurtjes in de koelkast te zetten.


Afgekoeld? Prik de balletjes op een satéprikker en je cake pops zijn klaar!

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 22 mei 2012 door in Food en getagd als , , , , , , , .
Partner van bol.com (gif, 88x31)
Follow on Bloglovin
Read the Printed Word!
%d bloggers liken dit: