Anouk Klein

If 'plan a' doesn't work, the alphabet has 25 more letters

Uitpakken

Tja, daar zit je dan, twee dagen in je eigen huisje. Ik was bang dat ik heimwee zou hebben naar mijn ouders, naar mijn vorige thuis. Maar dat valt (gelukkig!) allemaal reuze mee. Alleen goed slapen lukt nog niet helemaal. Er zijn allemaal vreemde geluiden ’s nachts. Echt waar!

Ik zit nu lekker op mijn eigen bankje, met een lekker kopje thee en slechte ochtendtelevisie op de achtergrond. Heerlijk! Lang kan ik alleen niet blijven zitten, want er staan nog flink wat verhuisdozen die ik ik moet pakken. Na al dat klussen, inpakken en verhuizen ben ik zo moe geworden, dat ik zoiets heb van: komt wel. Maar ja, het huishouden gaat ook door. En volgende week begint er weer een nieuwe periode op school. Het moet dus wel nu…

Toch ben ik het steeds aan het uitstellen. Even een plantje kopen om het wat huiselijker te maken, daarna wat boodschappen doen (zo leuk als je zelf alles uit mag kiezen! :)), vervolgens een blogje schrijven, dan even kaarsen halen in de stad, eerst nog even schoonmaken, etc. Helaas komt er in dit geval van uitstel geen afstel, dus ik moet zo écht aan de slag. Helemaal omdat vriendin V. vanavond op bezoek komt om m’n huisje te bewonderen!

Wish me luck…

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 30 maart 2012 door in Living en getagd als , , , , .
Partner van bol.com (gif, 88x31)
Follow on Bloglovin
Read the Printed Word!
%d bloggers liken dit: