Anouk Klein

If 'plan a' doesn't work, the alphabet has 25 more letters

Nog één nachtje slapen…

…en dan ga ik echt samenwonen! Ik heb 19 jaar in dit huis gewoond, meer dan dertien jaar in deze kamer geslapen. En dan ineens is het mijn laatste nachtje in mijn eigen bedje, in mijn eigen kamer, bij mijn ouders.

Morgen ga ik alles inpakken en dan vertrek ik voorgoed naar mijn nieuwe huisje, samen met mijn lieve vriend. Dan werp ik nog een laatste blik in mijn kamer, voordat ik de deur voorgoed sluit. Best eng eigenlijk, nu ik er zo over nadenk! Zal het wel als thuis voelen? En zullen mijn vriend en ik wel gelukkig worden, zo samen onder één dak? Die gedachten beginnen ineens door mijn hoofd te spoken.

Gelukkig kunnen mijn hersenen deze negatieve hersenspinsels al snel omtoveren naar een positieve gedachtegang. Ik kan nu eten wat ik wil (nooit meer spinazie, witlof of tartaar!), zo laat thuiskomen als ik wil en ik mag elke dag op de borst van mijn vriend in slaap vallen. Oja, en als ik wakker word, is hij de eerste die ik zie!

Ja, volgens mij gaat het erg leuk worden, dat samenwonen. En natuurlijk zal het in het begin ook lastig zijn, omdat we ineens 24/7 op elkaars lip zitten (gelukkig werkt hij fulltime en studeer ik fulltime). Ik zal mijn oude kamer, mijn ouders en deze fijne buurt ontzettend missen, maar ik krijg er veel voor terug: elke dag bij mijn grote liefde zijn!


Dag kamer!


Ik hoef nu niet meer alleen te slapen, jeej!


Helaas moet ik nu wel een kledingkast delen. Hellup!

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 27 maart 2012 door in Living en getagd als , , .
Partner van bol.com (gif, 88x31)
Follow on Bloglovin
Read the Printed Word!
%d bloggers liken dit: