Anouk Klein

If 'plan a' doesn't work, the alphabet has 25 more letters

Mijn eerste concert

Ik wil graag naar het concert van Madonna, ik ben een paar dagen geleden naar het concert van Anouk geweest en binnenkort staat er nog een aantal concerten op de planning (Il Divo en NKOTBSB). Hierdoor komen er weer allemaal herinneringen van eerdere concerten bij me naar boven.

Vroeger wilde ik zo graag naar een concert van The Spice Girls of Backstreet Boys. Maar helaas, ik was nog te klein vonden mijn ouders. Bovendien waren de kaartjes véél te duur. Gelukkig kan ik mijn jeugddroom een beetje inhalen, aangezien ik binnenkort dus naar het concert van Backstreet Boys (en New Kids on the Block) ga.

Iemand van wie ik ook al fan ben sinds ik me kan herinneren, is Madonna. Ik ben naar haar laatste twee concerten geweest, echt geweldige shows! Jammer genoeg kan ik haar nieuwe tour niet bijwonen. Andere concerten waar ik nog geweest ben: Kelly Clarkson, Pink, Lady Gaga en Anouk. Maar het concert wat mij het meest is bijgebleven, is natuurlijk mijn eerste, die van Robbie Williams.Ik ging er samen met mijn vader naartoe.

De nacht voor de kaartverkoop lag ik samen met een vriendinnetje en een paar anderen voor de deur. Het was een gezellige nacht en naarmate de uren verstreken, werd het drukker voor de deur. Toen de deuren uiteindelijk opengingen, was ik als een van de eerste binnen. Ik zou eigenlijk voor zitplaatsen gaan, maar die zouden pas later in de verkoop gaan dan de staplaatsen. Dus werden het staplaatsen, want ik wilde het risico niet lopen dat het concert straks uitverkocht zou zijn (thank God, want binnen 1,5 uur waren zijn vier concerten helemaal uitverkocht).

Op de dag van het concert wilden mijn vader en ik zo vroeg mogelijk voor de ArenA staan, maar ik had die dag een toets en school ging voor. Gelukkig had ik mijn proefwerk vroeg in de ochtend. Ik wist niet hoe snel ik het af moest raffelen. Bij het inleveren zei ik tegen de docent dat ik ziek was en vroeg ik of ik naar huis mocht. Ze zei ja! Dus ik snel naar huis, omkleden en samen met mijn vader richting Amsterdam.

Eenmaal bij de ArenA aangekomen, stond er een enorme rij, maar we zijn er gewoon tussen gaan staan. Toen we na uren wachten eindelijk naar binnen mochten, heb ik gerend voor m’n leven. Ik had staplaatsen, dus ik zou vooraan staan ook. En dat lukte!

Na lang wachten komt Robbie eindelijk op!

Hij is wel heel erg dichtbij!

Rob, gooi dat doekje met jouw zweet alsjeblieft naar mij?!

Oeh, hij kijkt naar me!

Welk concert is jou het meest bijgebleven?

2 reacties op “Mijn eerste concert

 1. Don Duedos
  16 maart 2012

  Payback time! =)
  “Een aantal concerten staan” –> staat
  “Eenmaal daar aangekomen stond er al een enorme rij” –> foutief beknopte bijzin (stond de rij in de rij) (Mevrouw Bijl heeft me een hoop geleerd…)

  Anyway, muggenzifterij. Fijn stuk!

  • Anouk
   18 maart 2012

   Oei, ik mag nog even flink gaan leren merk ik al. Thanx voor je feedback, ik ga het aanpassen 😛 (Sorry mevrouw Bijl!)

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 16 maart 2012 door in Lifestyle en getagd als , , , .
Partner van bol.com (gif, 88x31)
Follow on Bloglovin
Read the Printed Word!
%d bloggers liken dit: