Anouk Klein

If 'plan a' doesn't work, the alphabet has 25 more letters

CONCERT Anouk of huiswerk?

Gister was ik van plan om huiswerk te maken, maar daar kwam weinig van terecht. Ik werd namelijk gebeld door S. Ze had een kaartje over voor het concert van Anouk gisteravond en vroeg of ik mee wilde met haar en haar vriendinnen. Eh… JA!

Drie jaar geleden was ik ook al een keer naar een concert van mijn naamgenoot geweest en live zingt ze echt top! Dus de keuze tussen huiswerk en het concert van Anouk was al snel gemaakt. Gistermiddag vertrokken we al vroeg, in verband met files, etc. We hadden gezellig wat bij de Mac gesnackt niet dat er nou zoveel keuze was en daarna ging het Gelredome open. We hadden staplaatsen konden Anouk overal goed zien, want ze stond op maar liefst 4(!) podia.

Helaas begon het allemaal wat later, omdat veel concertgangers in de file stonden. Maar om 20.30 uur kwam de Haagse zangeres dan eindelijk het podium op! Anouk zong haar hits van 1997 tot nu, verdeeld over vier thema’s en dus ook over de vier podia. Ik heb lekker mee kunnen blèhren met nummers als Nobody’s Wife, Girl, Everything en For Bitter Or Worse.

Hoewel de geluidstechnicus op het eind het een beetje af liet weten, was het een geweldig concert, met een indrukwekkende lichtshow, mooie graphics op de videoschermen en natuurlijk de stem van Anouk zelf. Hoog, laag, zij kan alles loepzuiver zingen. Om kippenvel van te krijgen!

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 12 maart 2012 door in Lifestyle en getagd als , , , , , , .
Partner van bol.com (gif, 88x31)
Follow on Bloglovin
Read the Printed Word!
%d bloggers liken dit: